Vi gør en forskel

Hvert år beskæftiger vi over 3.000 mennesker med forskellig baggrund. Fra dem, der lige er startet på deres karriere efter endt uddannelse, til dem, der kæmper for at komme ud på arbejdsmarkedet. Vi er overbeviste om, at mangfoldighed gør os bedre og fører til en mere udviklende arbejdsplads. Vi skal være en attraktiv og tryg arbejdsplads for alle og på den måde bidrage til, at flere udvikler deres karriere og får mulighed for at indfri deres mål.

Vi har en stor andel af yngre medarbejdere, næsten halvdelen af ​​alle medarbejdere er under 30 år. Mange unge får deres første job hos os, noget vi er stolte af, da det er et vigtigt skridt i livet og karrieren. Med mange yngre medarbejdere har vi et ansvar for, at de får en god start på arbejdslivet og får muligheder for at udvikle sig.

Siden 2017 har vi aktivt og succesfuldt arbejdet med sociale problemstillinger, disse er kategoriseret under inklusion, ligestilling og social ansvarlighed. Vores mission har i bund og grund været baseret på at muliggøre beskæftigelse for de målgrupper, der af forskellige årsager har sværere ved at komme i arbejde.

Som et tydeligt eksempel på vores evne til at tage socialt ansvar, fik vi i efteråret 2022 ros for vores arbejde ved at modtage prisen “det gode eksempel”, en pris, der gives til virksomheden, der viser stort engagement i samfundsansvar.

Whistleblower-service
Vi stræber efter at drive vores virksomhed på en langsigtet og bæredygtig måde. Derfor er det vigtigt for os, at uregelmæssigheder, der kan skade virksomheden eller vores medarbejdere alvorligt, opdages og undersøges så tidligt som muligt. Vi opfordrer både medarbejdere og eksterne parter til at bruge vores anonyme whistleblower-service.

visselblasare@logent.se

Kompetenceudvikling og karrieremuligheder

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv. Vi ser vigtigheden af ​​ikke kun at tiltrække nye talenter, men også at fastholde og sætte vores medarbejdere i stand til at vokse og videreudvikle sig. Vi bestræber os på at muliggøre karriereveje i virksomheden, hvilket vi mener er et vigtigt aspekt for at bevare kompetencen.

En sikker arbejdsplads

Med mange medarbejdere og arbejdsopgaver, der kan være fysisk krævende, er sundhed og sikkerhed en af ​​vores vigtigste emner. Vi udfører aktivt et systematisk arbejdsmiljøarbejde. Vores arbejdspladser kortlægges ud fra arbejdsmiljørisici og eventuelle afvigelser rettes.

Læs mere om vores overordnede strategiske fokusområder

Slide
Bliv en del af Logent!
Rejsen som medarbejder kan starte forskellige steder i forskellige dele af vores virksomhed, hvor vi nu har cirka 3.800 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Holland i 2023. Kom også ombord, det bliver en sjov tur!