PORTS & TERMINALS

Logent Ports & Terminals driver og udvikler havne- og terminaldrift, hvor vi gennem kombinationen af ​​kompetencer fra flere områder skaber et unikt tilbud.

Fleksibilitet og selvstændighed er to af vores største styrker, når vi udvikler løsninger, der altid har kunden i fokus.

Logent Ports & Terminals er en uafhængig terminaloperatør, der driver en Ro/Ro-terminal i Göteborgs Havn, en kombiterminal i Hallsberg og udfører specialiserede stevedoretjenester i Stockholm og Nynäshamn.

Vores operationer

Slide 1

Göteborg

På terminalen i Göteborg losser og laster vi primært RoRo-fartøjer. Alt fra biler til minemaskiner eller rulletrailere, som vi proppede på terminalen. Vi håndterer også projektbelastninger, hvor der er mulighed for leje af mobilkran Terminalen har to køjer, 650 m jernbanespor og er ISPS-klassificeret med panelhegn og 24 timers sikring.

Slide 1

Stockholm
I Stockholm udfører vi stevedortjenester for Viking Line. Vi fortøjer og søsætter skibe, læsser og læsser trailere og køretøjer samt ruter lastbiler og privatbiler. Vores kompetente stevedore har stor erfaring med havnearbejde. I samarbejde med Stockholms Hamn AB udfører vi også stevedor- og lageropgaver for projektlaster, der håndteres i byens havne.

Slide 1

Nynäshamn
I Nynäshamn arbejder vi i energihavnen og LNG-terminalen. Logents personale er specialuddannede havnearbejdere til losning og lastning af olie-, gas- og produkttankskibe til kunder i havnen.

Vi udfører også sikkerhedsvagt på raffinaderiet, såsom gastestere, ind- og afspærringsvagter, brandvagter og ledsagere.

Slide 1

Hallsberg
Midt i Sveriges jernbanehjerte ligger vores logistikcenter. Med 3 spor i fuld længde til Kombiterminalen i Hallsberg og togpendler hver dag fra Göteborgs Havn er der mulighed for hurtige og klimasmarte transportløsninger.

Terminalen har 17.000 kvadratmeter varmelager og 14.000 kvadratmeter kølelager. Vi tilbyder af- og pålæsning, opbevaring, ompakning og crossdocking og hjælper mæglere med transportløsninger. Vi håndterer intermodale containere og trailere samt konventionelle jernbanevogne.

previous arrow
next arrow

Kontaktpersoner

Richard Hjertquist
Business Area President, Ports & Terminals
richard.hjertquist@logent.se

Mikael Myntti
Strategic Sales and Development Manager
mikael.myntti@logent.se

Daniel Karlsson
COO, Göteborg
daniel.karlsson@logent.se

Anette Vilhelmsson
Site Manager, Stockholm & Nynäshamn
anette.vilhelmsson@logent.se

Henrik Edfeldt
Site Manager, Hallsberg
henrik.edfeldt@logent.se