LOGISTICS CONSULTING

Indenfor Logent Consulting yder vi ekspertise og rådgivning inden for vores forskellige serviceområder. Lang erfaring fra mange forskellige typer af komplekse logistikopgaver gør, at vi kan tackle dine problemer og komme med innovative løsninger.

Et partnerskab med Logent begynder normalt med en form for konsultativ undersøgelse eller koncept. Vores team af erfarne logistikeksperter er ansvarlige for at indsamle data og udvikle scenarier for at skabe forudsætninger for succesfuld beslutningstagning og en optimal logistikløsning baseret på dine forhold.

Warehousing

Transport
Management

Customs
Services

Vores proces

Med lang erfaring fra dedikeret kontraktlogistik har vi opbygget et markedsunikt tilbud til kunder, der stiller høje krav til deres logistik, hvor vi har kunnet bidrage og understøtte hele rejsen fra forundersøgelse til effektiv drift.

Koncept & Feasibility undersøgelse
Analyse & Design
Implementering & Drift

Kontaktpersoner

Daniel Rhedin
Vice President, Solution Design
daniel.rhedin@logent.se

Johan Lindahl
Solution Design Director
j.lindahl@logent.se

Fredrik Strömberg
Business Area President, Transport Management
fredrik.stromberg@logent.se

Henrik Hansson
Business Area President, Customs Services
henrik.hansson@logent.se

Slide 1
Logistik, kontraktslogistik

Beijer Byggmaterial er en af ​​Sveriges førende aktører inden for salg af byggematerialer primært til det professionelle segment. Virksomheden har haft kraftig vækst de seneste år og havde i 2022 en omsætning på cirka 10 milliarder SEK.

Beijer havde brug for en ny centrallagerløsning for at sikre fremtidig vækst og leveringsevne. Logent fik til opgave at designe, implementere og drive det nye centrallager i Eskilstuna.

Samarbejdet mellem Beijer og Logent har resulteret i udviklingen af ​​et topmoderne og fremtidssikret centrallager med automatik, togforbindelse og solceller mm. Anlægget er under opførelse og forventes sat i drift Q1 2024