Slide
Investor Relations
Vi er markedsleder inden for kontraktlogistik i Norden med en unik metode og bred vifte af services. Vores styrke er vores kompetence og vores erfaring med at designe, implementere og drive kvalitative og effektive logistikløsninger tilpasset vores kunders behov.
Bæredygtighed er en del af vores overordnede strategi og afgørende for, at vi kan nå vores mål og fortsætte med at udvikle os som virksomhed.
0
MSEK i omsætning
0+
Antal medarbejdere
0%
Andel af ansatte under 30 år
0+
Forretningssteder
0%
Andel af vedvarende elektricitet
Slide
Om Logent
Vi er markedsleder inden for kontraktlogistik i Norden med en unik metode og bred vifte af services. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester og skaber værdi for vores kunder gennem garanterede omkostninger og kvalitetsforbedringer. Vi er en uafhængig part uden egen infrastruktur og skræddersyr løsningen ud fra kundens behov. Vi tager det overordnede ansvar fra konsulentundersøgelse og løsningsdesign til leveringsforpligtelse og realiseret effekt og stræber efter løbende forbedringer gennem robuste driftsprocesser og fokus på stærkt lederskab.
Slide
Regulatoriske pressemeddelelser
Velkommen til vores Regulatory Press Releases-side, hvor vi deler vigtig information om virksomhedens aktuelle begivenheder og opdateringer i overensstemmelse med regler og forskrifter. Her kan du få indblik i vores organisations seneste udviklinger og rapporter om vores forpligtelser over for interessenter.
Slide
Finansielle rapporter

Indeholder lovpligtige årsrapporter, bæredygtighedsrapporter og anden information.

Finanskalender

Vores finanskalender giver et overblik over datoer for kommende økonomiske begivenheder.

Bond

Information om vores finansieringsstrategi, gældsprogram og særligt dækkede obligationer.

Slide
Bæredygtighed

Vores mål er at blive eksisterende og nye kunders naturlige samarbejdspartnere og skabe bæredygtige løsninger til daglige og langsigtede logistikbehov. Bæredygtighedsarbejdet er integreret i vores forretningsmodel og en vigtig del af arbejdet med at nå vores vision. For os er bæredygtighed også afgørende for, at vi kan nå vores mål og for at kunne hjælpe vores kunder med at nå deres.

Slide
Ledelse & bestyrelse

På vores ledelses- og bestyrelsesside kan du udforske det dedikerede team, der er en vigtig del af Logents succes. Vores erfarne ledere, som har årtiers brancheerfaring, driver vores organisation med en passion for People, Planet og Partner. Sammen former de vores strategi og styrer vores daglige drift, altid med det mål at levere løsninger af høj kvalitet til vores kunder.

Slide
Andrzej Kulik
CFO

andrzej.kulik@logent.se
+46(0) 738 156 700