OM LOGENT

Vi er blandt de førende på markedet inden for logistik i Norden med egne unikke metoder, løsninger og bred palette af services. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester og skaber værdi for vores kunder gennem sikre omkostninger og kvalitetsforbedringer. Vi er en uafhængig part og skræddersyr løsningerne ud fra kundens behov. Vi tager det overordnede ansvar fra konsulentundersøgelse og løsningsdesign til leveringsforpligtigelse og realiseret effekt og stræber efter løbende forbedringer gennem robuste driftsprocesser og fokus på stærkt lederskab.

Vores styrke er vores kompetence og vores erfaring med at designe, implementere og drive kvalitative og effektive logistikløsninger som er tilpasset vores kunders behov. Vores mål er at blive nuværende og nye kunders naturlige partner for daglige og langsigtede logistikbehov. Hver eneste beslutning, der kan skabe mere bæredygtige logistikløsninger, bliver derfor betydningsfuld for os, vores kunder og andre interessenter.

Slide
Vores kerneværdier
BETRAGTNING

VI VISER BEKYMRING FOR PEOPLE, PLANET OG PARTNER. VI ER ENGAGEREDE OG BEKYMRER OS OM OG BYGGER ET LANGSIGTET PERSPEKTIV I DET, VI LAVER.

INNOVATION

VORES EKSPERTISE OG VORES INNOVATIVE MÅDE AT ARBEJDE PÅ GØR, AT VI FINDER OPTIMALE LØSNINGER FOR VORES KUNDER, OG AT VI KONSTANT STRÆBER EFTER POSITIV UDVIKLING.

PÅLIDELIGHED

VI HOLDER HVAD VI LOVER OG VI TAGER ANSVAR.. BASERET PÅ VORES DYBE EKSPERTISE UDVIKLER VI DE MEST EFFEKTIVE LØSNINGER TIL VORES KUNDER.

HANDLEKRAFT

MED VORES FLEKSIBILITET OG VORES STÆRKE DRIVE ER VI HURTIGE TIL AT HANDLE PÅ SKIFTENDE FORHOLD. VI FÅR TINGENE TIL AT SKE!

Læs mere om vores overordnede strategiske fokusområder

Slide
Bliv en del af Logent!
Rejsen som medarbejder kan starte forskellige steder i forskellige dele af vores virksomhed, hvor vi nu har cirka 3.800 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Holland i 2023. Kom også ombord, det bliver en sjov tur!