Vi vil vokse med kunderne

Partnerskaber med kunder, leverandører og lokalsamfund er afgørende for at lykkes med at skabe bæredygtige og langsigtede logistikløsninger, der imødekommer både nutidens og morgendagens udfordringer. Vi ønsker at være en integreret og naturlig del af den forretning, vi driver sammen med vores kunder.

Et partnerskab med os betyder, at vi sammen med dig designer, implementerer og løbende udvikler logistikforretningen. Mange af vores kunder har oplevet en stærk vækst under partnerskabet, hvilket stiller store krav til, at løsningen er fleksibel og skalerbar. Vi tilbyder den nødvendige ekspertise over tid for at sikre effektiv og bæredygtig logistikstyring.

Samarbejde og partnerskaber er afgørende

Vi ønsker at skabe betingelserne for, at vores kunder kan nå deres bæredygtighedsmål. Vi ser også, hvordan et stærkt samarbejde gør det muligt for både vores kunder og os at nå målene tidligere, end vi kunne gøre på egen hånd. Vi tror på, at samarbejder og partnerskaber muliggør innovation. Lange kunderelationer gør os også i stand til bæredygtigt at udvikle driften, da vi kan arbejde sammen på længere sigt.

Certificeringer
Logent har gennem årene haft en række forskellige certificeringer. For Logent er disse certificeringer vigtige og sætter et kvalitetsstempel på vores tjenester. Inden for Logent Group har vi dedikerede folk, der arbejder hen imod disse eksterne kvalitetsprogrammer, og i 2021 blev alle certificeringer fornyet uden bemærkninger.

Relateret indhold
Supplier Code of Conduct

Operational Excellence

Vores ydelser skal være overkommelige, kvalitetssikrede og tilpasningsdygtige. For at sikre et højt kvalitetsniveau har vi udviklet et program for Operations Excellence. Et omfattende program, der giver positive økonomiske effekter og øget produktivitet, men endnu vigtigere, sikrere arbejdspladser og flere trivselsmedarbejdere. Gennem vores betydelige erfaring med design, implementering og drift af logistikløsninger tør vi godt love, at du som samarbejdspartner hurtigt kan se, at væsentlige forbedringer løbende identificeres og realiseres.

Vigtige samarbejder med vores leverandører

Partnerskaber for os omfatter også vores leverandører, hvor vi ser vigtigheden af ​​at samarbejde for at nå fastlagte bæredygtighedsmål inden for vores værdikæde. Vi arbejder aktivt for at sikre, at leverandører følger vores krav og retningslinjer beskrevet i vores Supplier Code of Conduct.

Læs mere om vores overordnede strategiske fokusområder

Slide
Bliv en del af Logent!
Rejsen som medarbejder kan starte forskellige steder i forskellige dele af vores virksomhed, hvor vi nu har cirka 3.800 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Holland i 2023. Kom også ombord, det bliver en sjov tur!