RECRUITMENT

Vores rekrutterings- og interimydelser leveres af erfarne logistik- og HR-specialister, hvor vores kunder kan regne med omkostningsfordele og løbende udvikling.

Vi tilbyder en virksomhedstilpasset og kompetencebaseret rekrutteringsproces for at sikre en tidseffektiv og præcis tiltrækningsmetode. Vi garanterer kvalitet og personlig behandling gennem hele forløbet, hvor vi fokuserer på dit employer brand og kandidatoplevelsen.

Vores tjenester

Vi har rekrutteringstjenester til ethvert behov. Vi tilbyder blandt andet rekruttering & søgning efter ledere i topledelsen, ledere, specialister og medarbejdere til den private og offentlige sektor.

Rekruttering

Vi tilbyder en virksomhedstilpasset og kompetencebaseret rekrutteringsproces for at sikre en tidseffektiv og præcis tiltrækningsmetode.

Vi garanterer kvalitet og personlig behandling gennem hele forløbet, hvor vi fokuserer på dit employer brand og kandidatoplevelsen.

Second
Opinion

Når du som virksomhed selv styrer rekrutteringsprocessen, kan du bruge os til en objektiv vurdering af dine endelige kandidater. Vi gennemfører samtaler, referencer og personlig vurdering gennem tests, samt vurderer kandidatprofilerne og deres egnethed til stillingen.

Headhunting

Vi har god praksis og erfaring med at arbejde med Headhunting. Vi kortlægger kandidatmarkedet og markedsfører den konkrete ydelse og dig som virksomhed. Brug af Headhunting er almindeligt og kan fx være relevant, når der sker fortrolige ændringer i en virksomhed, der gør, at offentlig rekruttering ikke er den bedste løsning.

Interim

Vi hjælper dig med at løse et midlertidigt behov for ledere med specifik viden og ekspertise i en begrænset periode gennem vores netværk af erfarne interimkonsulenter.
Vi har et stort netværk med både ledige konsulenter og konsulenter, der er i løbende opgaver, som vi løbende har en dialog med for at muliggøre en god afstemning af opgaver, kompetencer og forventninger.

Rekruteringsproces

Rekruttering handler om at finde tre fælles vindere; kunden, kandidaten og dem, der styrer rekrutteringsprocessen.
Vores mål er at hjælpe folk med at finde hinanden gennem vores færdigheder, netværk og platforme for ultimativ matchning!

Krav Profil & Analyse

Vi skaber forståelse for kundens situation og skaber en kravprofil til den konkrete rolle, som er en vigtig komponent for levering af høj kvalitet og en succesfuld rekrutteringsproces.

Oplysninger om kunden, rollen og kravprofilen samles herefter i et materiale, som vi bruger som grundlag for hele rekrutteringsprocessen.

Identifikation og kvalifikation

Logent identificerer kandidater gennem forskellige kilder såsom:

  • Kandidater i vores eksisterende netværk
  • Vores CV-database
  • Sociale medier

Vi kortlægger potentielle kandidater og brancher gennem vores annoncer, som ofte er annoncekampagner.

Verifikation, test og udvælgelse

Logent gennemfører samtaler, hvor vi gennemgår faglig baggrund, meritter og potentiale for rollen. Herefter præsenteres et udvalg af de bedst egnede kandidater for kunden.

En forkert rekruttering koster både tid og penge. Derfor er det vigtigt, at dem, der udfører rekrutteringsprocessen, er uddannede, professionelle rekrutterere, der både har erfaring og engagement.

Kundesamtaler & færdiggørelse

I dette trin møder kunden de aftalte slutkandidater, Logent agerer med mentorskab for begge parter.

Der gennemføres evaluerende personligheds- og problemløsningstest på endelige kandidater, der tages referencer samt eventuel baggrunds- og kredittjek efter aftale.

Opfølgning sker hos både klient og kandidat efter endt rekruttering og efter et par måneder for videre opfølgning.

Slide
Bliv en del af Logent!
Rejsen som medarbejder kan starte forskellige steder i forskellige dele af vores virksomhed, hvor vi nu har cirka 3.800 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Holland i 2023. Kom også ombord, det bliver en sjov tur!