Knowledge center

Vores videnscenter indeholder et væld af artikler, guides og råd, der dækker alt fra grundlæggende koncepter til avancerede teknikker. Vi håber, at du vil få glæde af vores viden, og at vi kan hjælpe dig med at optimere din logistikdrift.

Øget bæredygtighed i forsyningskæden

Vi hæver ambitionsniveauet inden for vores forsyningskæde og investerer i tidligt i samarbejder at sikre, at vi kan arbejde sammen om at nå opstillede mål og løbende forbedre bæredygtighedsarbejdet.

3 tips til hvordan du får succes med din jobsamtale

Inden samtalen skal du tænke over konkrete eksempler, der viser kvaliteter eller færdigheder, som du har fremhævet i dit CV. Eksempel: “Jeg bidrog X i projekt X hvilket resulterede i XX Msek i besparelser”.

Logents Drawback koncept

Med Logent Customs’ innovative Drawback-koncept har du mulighed for at få betalt told tilbage for varer, der sendes tilbage til Sverige.

Vi har hjulpet vores kunder med at opnå imponerende besparelser på cirka 25 % af vores kunders samlede toldomkostninger med vores drawback løsning. Nu er det din tur til at finde ud af, hvor meget din virksomhed kan spare!