Knowledge center

Øget bæredygtighed i forsyningskæden

Vi hæver ambitionsniveauet inden for vores forsyningskæde og investerer tidligt i samarbejder for at sikre, at vi kan arbejde sammen om at nå opstillede mål og løbende forbedre bæredygtighedsarbejdet. En vigtig del af dette arbejde har været at inddrage bæredygtighedsaspekter i indkøbene fra starten. Vi er derfor stolte af at have indgået en aftale med Procurator om arbejdstøj, og er overbeviste om, at vi sammen vil være i stand til at forbedre bæredygtighedsarbejdet yderligere og mindske belastningen af ​​miljøet. Vi er glade for at have fundet en leverandør, der udover at opfylde vores høje krav til bæredygtighed også opfylder vores behov for fleksibilitet og kvalitet.

“En forudsætning for at kunne udføre et godt stykke arbejde er behageligt og passende tøj og sko, der samtidig er med til at give dig følelsen af tryghed og sikkerhed på din arbejdsplads. Det gælder uanset om du arbejder i en havn, terminal, værksted eller på et e-handelslager. Vi er glade for at have fundet en omfattende leverandør til Logent Group, der sikrer høj kvalitet og sikkerhed i alle vores operationer.” siger Buster Odlander, Director Operations Development & Transformation.

“Vi er utrolig stolte over, at Logent valgte os og arbejdstøj fra vores egen kollektion Worksafe! For Procurator er Logent et perfekt match, da de bekymrer sig om den enkeltes komfort, men også påvirkningen af ​​miljøet. Sammen kan vi udvikle nye måder at genbruge på, udfordre valg af råvarer og materialer og tilpasse tøj til arbejdsopgaver med det formål både at skabe tryghed på arbejdspladsen og forlænge tøjets levetid, når det bruges i dets rette miljø. og på den rigtige måde. Alt dette på samme tid, som de går i gang med at repræsentere Logent-mærket med det nyeste inden for arbejdstøj. Tak for tilliden og nu kører vi!” siger Kristina Lantz, salgs- og marketingdirektør.